[download Audiobooks] Sejujur Hatimu Author Umi Azrini – Kairafanan.co

Amazing Ebook, Sejujur Hatimu Author Umi Azrini This Is Very Good And Becomes The Main Topic To Read, The Readers Are Very Takjup And Always Take Inspiration From The Contents Of The Book Sejujur Hatimu , Essay By Umi Azrini Is Now On Our Website And You Can Download It By Register What Are You Waiting For Please Read And Make A Refission For You


10 thoughts on “Sejujur Hatimu

  1. says:

    Sejujur Hatimu..novel tebitan lama jugak..tp baru sekarang nak baca..Sesiapa yang suka cerita kawin paksa bolehlah baca novel ni..Kisah bermula apabila..Reen yang tidak sebulu dengan Fahrin walaupun mereka ni sebaya dan sepupu Pada mulanya Reen ni mmg ada hati kat Fahrin masa zaman2 sekolah..tp bila dia tgok Fahrin mcm menunjuk2 kepandaiannya..kebaikannya kat family diaorg membuatkan Reen makin meluat..dan secara tidak langsung..buat Reen selalu cari gaduh dgn Fahrin Padahal Fahrin ni biasa2 je layan Reen.Selepas masing2 menginjak dewasa..Reen da ada Iqbal.Fahrin da ada Maya..entah macam mana..si Fahrin ni pergi meminang Reen Sebenarnya Fahrin ada muslihat. Semua ni sebab Fahrin dicabar untuk berlakon Sebab Fahrin marah Maya yang lebih pentingkan karier lakonan dari Fahrin lepas tu suka buat aksi pegang sana sini Fahrin yang pantang dicabarlepas tu dpt sokongan dari Kamal abang kepada Maya yang berdendam dgn Iqbal Kalau boleh dia nak Iqbal ni terseksa dan kecewa bila Reen da jadi milik orang lain.Reen pulak terpaksa ikut kehendak keluarga Keluarga dia ni sgt sukakan Fahrin dan bila family Fahrin dtg meminang..terus terima tanpa tanya Reen Satu je silap Reen..dia x pernah kenalkan Iqbal kepada family dia So lepas da terima. x kan family dia nk tolak sbb family Reen ni org terhormat kat kampung.Walaupun Reen da buat macam2 untuk elak dari berkahwin dengan Fahrin, tapi jodoh tetap milik mereka Sejak mereka berkahwin..Reen memang membenci Fahrin So tanggunjawab sebabgai isteri memang x pernah Reen lakukan Fahrin pulak sbnrnya dari dulu lg ada hati dgn Reen Tapi sbb Reen ni garang sgt, dia pun putus asa..so lepas diorg kahwin kiranya cinta Fahrin kat Reen tumbuh kembali Secara langsung cabaran Maya terus dilupakan Matlamat dia nak pujuk Reen supaya jadi isteri dia selama lamanya.Lepas Reen mula jatuh cinta kat suami diadan bahagia.mulalah watak Maya muncul kembali merosakkan hubungan Reen dgn Fahrin..


  2. says:

    Bila dah lama tak baca kisah cinta selepas kahwin, semangat aku berkobar2 lak hehe layan lak waktu malam, terasa overdose jiwang aku hik3 lalala5Reen Fahrin, walau bersaudara, namun hubungan mereka sedingin salju Fahrin yang bijak dan berkarisma menjadi kebanggaan keluarga serta saudara mara kelebihan Fahrin memarakkan lagi perasaan benci Reen terhadapnya Usaha Fahrin dalam menjernihkan perhubungan mereka tidak pernah berhasil sehinggalah masing2 menginjak dewasa.Diorang ni ada tarikan fizikal antara satu sama lain Tapi kerana Fahrin dicabar kekasihnya Maya seorang pelakon, Fahrin mahu membuktikan yang dia juga boleh berlakon dengan orang lain dan nak tengok if Maya jelous or not Kamal mengambil kesempatan dari keadaan ini berjaya menghasut Fahrin supaya memaksa Reen mengahwininya Reen terpaksa menerima kerana bapak dia sikit punya garang da. Diorang mmg dah lama bekenan dengan anak saudara diorang tu, dah la doktor, hensem dan baik hati pulak tu Masalahnya Reen dgn Fahrin ni tak leh jumpa, jumpa je perang meletus, tapi dalam gaduh2 tu ada juga cinta di hati Kamal tahu masa diorang remaja dulu, Fahrin ada hati kat Reen tapi Reen tu garang nak mampus.Tak sangka la tercetus nama JoAnn book corner dalam cerita ni Tu kan kedai buku milik Anneesa dan Joane dlm buku Mencari Cinta Buat aku tertanya2, Annessa dengan Faris tu dah kawin belum hehehe Pepatah ada mengatakan, Mungkin ALLAH menginginkan kita bertemu dan bercinta dgn orang yang salah sebelum ditemukan dgn orang yang tepat Benarkah


  3. says:

    Reen FahrinDua kali aku baca novel ni. Tawon 2008 baca sekali ngan awal tawon 2010 ni baca lagi. best. Memang suker genre yg ala2 gaduh dulu, pastu baik..usik mengusik bawa bahagia. lalala


  4. says:

    Definitely 5 star and a must read Okay, first of all this was one of the first few Malay novel that I ve read Frankly speaking I really love it a lot Though I ve only read it once and it was like a few years ago If my memory didn t fail me, it was 2008 I intend to read it again but first I have to purchase it because previously I had borrowed it from a friend This book had lead me into reading some of Malay novel.


  5. says:

    best gilee rugi sgat sape x bace..


  6. says:

    Cerita pasal QS Best


  7. says:

    bez sgt cta ni